Carriere

Carriere

Carriere

Organisatorische opzet 
Binnen onze organisatie met 11 personeelsleden, streven we ernaar om te werken met teams en relatiebeheerders, waarbij de relatiebeheerder zijn of haar eigen "klantenpakket" heeft en zelf verantwoordelijkheid draagt voor de planning en voortgang van de werkzaamheden ten behoeve van zijn of haar cliŽnt. Door deze manier van werken, ontstaat er een kwaliteitsbewustzijn, en door cliŽnt gericht te werken, kan de organisatie daadkrachtiger en efficiŽnter functioneren. 
 

Studie en opleidingen 
Rowac wil een "lerende" organisatie zijn. Daarom zijn wij bereid in de ontwikkeling van onze medewerkers te investeren. Wij zijn van mening dat de ontwikkeling van onze organisatie in belangrijke mate gedragen wordt door de kwaliteit en betrokkenheid van onze medewerkers. 

Medewerkers hebben door hun professionaliteit en medeverantwoordelijkheid, maar ook door hun relatie met anderen (ambassadeursfunctie) een sterke inbreng op de ontwikkeling en verdere uitbreiding van ons kantoor. Creatief en actief meedenken over nieuwe ontwikkelingen verhoogd de betrokkenheid bij de ontwikkeling en uitbreiding van ons kantoor en organisatie. Omgekeerd betekent een zich ontwikkelende organisatie voor de medewerkers; kansen en uitdagingen om zichzelf te blijven ontwikkelen, een garantie voor werkgelegenheid en volop doorgroeimogelijkheden.  

Er is binnen ons kantoor niet alleen sprake van ervaringsgericht leren door middel van kennisoverdracht door collega's,  maar tevens staan we open voor de wensen van onze mensen om bepaalde cursussen en opleidingen te volgen.  

 
Beroepsethiek 
Naast de benodigde deskundigheid vragen wij van onze medewerkers dat zij qua houding en gedrag objectief, integer en zonder vooroordelen zijn. Gezien de vertrouwelijkheid van de gegevens waarmee omgegaan wordt, geldt dat iedereen binnen onze organisatie een geheimhoudingsplicht heeft met betrekking tot de gegevens van onze cliŽnten. 
 

Sollicitatieformulier 
Mocht voorgaande je aanspreken en heb je interesse om bij onze organisatie te komen werken, vul dan onderstaand sollicitatieformulier in, zodat wij contact met je op kunnen nemen. Wij maken graag kennis met je.
Graag ontvangen wij naast je sollicitatieformulier tevens een uitgebreid CV van je. Betreffende gegevens kun je sturen t.a.v. de heer R.A.W. van Lierop

Na ontvangst zullen we binnen enkele werkdagen contact met je opnemen in verband met je sollicitatie.

Klik hier voor het sollicitatieformulier.